Followers

29 May 2012. Save the date.



A day that I spent on movies marathon, writing my diary, jot down all those memories. Dandel, you've been so loyal to me even banyak hari tinggal tak tulis diari eh? Heheh, thanks to you dandel. Kalau manusia, dah lama kita upah eskrem keladi. =D 

The school holiday start, and from 26 May hari tu, bosan sangat menetap kat rumah as tak banyak benda yang nak buat aku busy. And the most hectic part is kena tolong fikir idea untuk wedding day kakak nanti. Dari dress kawen, sampai goodies bag. Haish, aku wajib jadi pengapit dia ni ! =.="

Yesterday, 29 May 2012

I've been to a wedding ceremony. Meeting the 'new family'. And they are very happening, friendly and seriously I wanna repeat the moment. May I? Hehe. To the bride and the groom, may happiness be with you guys till the end of life. May Allah bless this marriage and hope that both of you live with barakah. Hampa dua memang loving to each other, sweet. Cepat dapat baby, boleh kami pi tengok lagi ! ^_^

Senyum sikit sayang, kesian akak. T_T


1st time pergi ladang anggur ! Ommo, sungguh jakun ye Wanifina? Heheh, biaq la sibuk. Asalkan dah sampai kat ladang anggur tu and dah beli anggur and anggur dia comel and geram tengok anggur bergantung-gantung and anggur dia sedap and orang yang ikut sekali ke ladang anggur tu sangat amazing. Haha. Ambik, semua nak kait dengan anggur ! 

Tempat dia sangat cantik okay. I mean, kalau orang pandai carik angle nak wat photoshoot memang sangat comel. Ada jugak orang wat wedding photoshoot kat situ semalam. Syahmim dengan Farah pon tak ketinggalan ! =)

Jakun jugak aku bila aku baru taw daun pokok anggur macam daun autumn. And I illegally pluck the leaf and quickly put it in my handbag. Dengan harapan nak tulis la konon diari atas daun tu and lekat dalam dandel. Tapi unfortunately daun tu hilang ! T_T

Balasan pluck tanpa mintak izin ! >_<

psst, takpe lepas ni nak pergi pluck banyak-banyak ! Boleh? =D

But whatever it is, yesterday was a blast for me. Everything was like a fireworks to me. The people, the feel, the laugh, the smile. All those things makes me happy. May all this end with happiness till Jannah Insya Allah =)
Amin. 

Can't forget each second of the moment. =')

With love, Wanifina.

Nota dandel : Kalau boleh panjangkan waktu semalam, nak panjangkan lagi. Sebab tersangat happy, release and everything that related to the smiley mood. Hee. =)

4 comments:

C!@H (boyish gurlz but like a little kidz) said...

pergh!!! caiya rr kak wani...!!! ada ka patot kak wani pi balas daun anggur tu...?? naseb x kena tangkap...owh nak wat diari erk..?? nak tuleh apa kat daun tu~?? cer citer cer citer...XD btw...kak wani ni memang best rr...!!! sesuai sangat~ hehehe X]

Wanifina Azizan said...

hahaha, ciah ciah ! ha la nak balas anggur orang dok perati. balas daun pon jadi la.
last2 daun hilangkan diri entah ke mana T_T
sedih betul ! Takpe nanti nak pergi sana lagi la. amek daun tu nak tulih pasai ciah la , tulih pa lagi heheh, kan? :P
Haha, Ciah pon memang best la ! Terbaik ! Sesuai? Amin :D

C!@H (boyish gurlz but like a little kidz) said...

Amin?? AMIN~!!! XD

Wanifina Azizan said...

=P
Amin...Doakan...